logo

Çerez Yönetimi

star 4.6

Kullanıcılarınızdan izinleri toplayarak verilerinizi KVKK’ya uygun halde depolayın.


Kullanıcılarınızdan izinleri toplayarak verilerinizi KVKK’ya uygun halde depolayın.

7 gün ücretsiz. Sonrasında $149'dan başlayan fiyatlar.


Çerez Yönetimi eklentisiyle beraber basit kullanımı ve kolay ara yüzü ile çevrimiçi işletmeniz için; kişiselleştirilmiş bir deneyim sunarak güvenilir müşteri ilişkileri kurmanın, web sitenizi ziyaret eden kullanıcıların tüketici davranışlarını inceleyerek pazarlama faaliyetlerinizi geliştirmenin ve dönüşüm oranlarınızı iyileştirmenin en iyi yolunu sunar.

CollectAction, çerez yönetimi eklentisiyle web sitenizi; çerez kurallarına uygun olarak yönetebilir, kişilerin hangi verilerini topladığını kontrol altında tutabilir, ziyaretçilerinizi çerez kuralları hakkında aydınlatabilir, iyi bir kullanıcı deneyimi yaşatıp rekabette bir adım öne geçebilirsiniz.

Çerez izin yönetimi sistemiyle sitenizin performansını iyileştirin, kullanıcı deneyimini kişiselleştirin ve topladığınız verileri KVKK çerez politikasına uygun şekilde depolayın.

 Sıkça Sorulan Sorular

-Kişisel veri nedir?

Gerçek kişilere ait bütün bilgilerdir. Kişilerin kimliğinin belli veya belirlenebilir olması gerekir.  Hukuk literatüründe tam ve sağ olarak doğan, kurumsallaşmamış her birey gerçek kişi olarak tanımlanmaktadır. Herhangi bir  din, dil, ırk, cinsiyet, siyasi ayrım yapılmaksızın bu şartlara uyan her vatandaş gerçek kişidir. Bu gerçek kişilerin kimliğinin tanımlanmasında etkili olan tüm veriler kişisel verdir.

-KVKK nedir?

6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’, kişisel verilerin işlenmesinde kişilerin temel hak ve özgürlüklerini korumak amacıyla, kişisel verileri işleyen gerçek ve tüzel kişilerin yükümlülükleri ile uyacakları kuralları düzenleyen kanundur. 7 Nisan 2016 tarihinde resmi gazetede yayımlanarak yürürlüğe girmiştir.

-KVKK’ya uygun izin nasıl toplarım?

Yazılı olarak anlaşılan sade bir dille yazılmış ve belirli konuda sınırlandırılmış bir açık rıza beyanı olmalıdır.

Alınan beyanda hangi kişisel verilere, ne kadar süre ile hangi işlem için ihtiyaç duyulduğunu açıkça belirtilmelidir. Rızanın hükümleri ve sonuçlarını yazılı olarak anlatılmalıdır.

Özetler yazılı olarak sadece anlaşılır bir dille ve kapsamı belirlenip sınırlandırılmış bir açık rıza beyanı olmalıdır.

-Veri İzni Yönetim Sistemi Nedir?

Web sayfası ziyaretçilerinin paylaştığı kişisel verilerin, toplanıp, saklı tutulmasını sağlayan, firmaların bu izinleri inceleyebilmesi ve yönetme bilmesine imkan veren sistemdir. Ayrıca firmalar bu sistem sayesinde takip ve diğer üçüncü parti uygulamaları optimize edebilirler

-Web sayfamda Veri İzin Yönetim Sistemi olmak zorunda mı?

Rıza onayını zorunlu hale getiren 6698 sayılı Verilerin Korunması Kanunu ile kişisel verilere bir şekilde ulaşabilen her uygulamada veri sahinin yazılı açık onayının alınması zorunludur. Türkiye dışında Avrupa ülkeleri için geçerli olan GDPR yasası ile veri izni alınması zorunlu tutmuştur. Bu yasa ile birlikte Avrupa Birliği’ne bağlı olan tüm ülkelerdeki avrupa vatandaşlarını mekandan bağımsız olarak kapsamaktadır. Bu sebeple Veri İzin Yönetim Sistemi zorunludur.

-Neden Collectaction Çerez Yönetimini seçmeliyim?

Öncelikle Collectaction e-ticaret siteleri için uygulama mağazası olduğu için web sayfanızla uyumlu ve optimize bir şekilde çalışır. Web sayfanızın ziyaretçilerine sağladınız izin seçim özgürlüğü, seçimini düzenleme imkanı ile güvenilirliğinizi sağlamlaştırır. Kullanıcı deneyimini maksimumda tutarak ziyaretçilerinizin hassasiyetlerine tam anlamı ile cevap vermiş olursunuz. Ziyaretçilerinizden topladığınız tüm verilerin KVKK’ya %100 uygun olarak toplandığından ve saklandığından emin olabilirsiniz. Herhangi bir denetimde yaptırıma maruz kalma korku ve endişesine kapılmadan işinize odaklanabilirsiniz. Ayrıca topladığınız verilerin tamamı Türkiye sınırları içerisinde depolanır. Collectaction  e-ticaret siteleri için uygulama mağazası olduğu için üçüncü parti uygulamalar ve takip sistemlerini optimize ederek web sayfa hızını yükselterek kullanıcı deneyimini arttırır.

Base
T-Soft
Ticimax
Akinon
Inveon
Faprika
Projesoft
Fiyatlandırma
7 Gün Ücretsiz Deneyin

ORTA

$149 /ay

Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?

Kurulum

$15/saat

Düzenleme

$15/saat

Destek

Ücretsiz

Sizin İçin Önerilenler
star4.7
Yeni Ürün Önerme Ana sayfada sitenizdeki yeni ürünleri bir slider olarak müşterilerinize gösterin.
star4.8
Arkadaşınla Alışveriş Yap Ürün seçimi konusunda kararsız kalan kullanıcıların chat modülü üzerinden siteye arkadaşlarını davet ederek, site üzerinden birlikte ve konuşarak alışveriş yapmalarına olanak sağlanmaktadır.
star4.6
Whatsapp Sipariş Yönlendirme WhatsApp üzerinden yazan müşterilerinize hızlı beden seçimi yaptırarak whatsApp satış süreçlerinizi daha hızlı tamamlayın.